Click for Koh Samui, Thailand Forecast
Nattliv – Info

Samui är inte bara känd för sin vackra natur, vita sandstränder och kultur, utan främst för den omfattande nattlivet.
Efter solnedgången vaknar ön till liv med nöjen för alla åldrar och alla smaker. Det finns ett överflöd av barer och pubar som erbjuder kall drinkar, biljardbord och levande musik. Detta är ett perfekt ställe för att träffa människor från hela världen.

Vissa visar alla större sportevenemang på stora skärmar, så att du inte missar ett enda av ditt lags mål. Levande musik finns på flera platser runtom på ön, både blues, jazz, rock och topp-tio-låtar på de thailändska listorna.

For För att uppleva något annorlunda kan du besöka en av de kabaretföreställningarna som utförs av de ökända "Ladyboys", titta på vackra thailändska damer som dansar eller förundras över färgglad klassisk thailändsk dans. Om du gillar thaiboxning (Muay Thai), går det flera matcher i veckan med kända thailändska och internationella boxare, i Lamai går det kvinnliga matcher en kväll i veckan. Om du tycker att det är för varmt för att göra något, kan du besöka baren Ice vid Chaweng Lake och svalka dig i en Tuk-Tuk som uteslutande är gjord av is.

Senare på kvällen går publiken vidare till de större klubbarna och diskoteken för att dansa hela natten, alternativt går de till ett av de strandpartyn som hålls flera gånger i veckan.


Sök plats
Karta Koh Samui
Populärt Nattliv

Reggae Pub
Plats : Chaweng
© 2017 Samui.se - Alla Rättigheter Förbehålles.
Reseinformation om Koh Samui
Web Sawadee Public Company Limited
888/124 Ploenchit Rd., Bangkok 10330, Thailand.