Click for Koh Samui, Thailand Forecast
Shopping - Shopping på Koh Samui

Koh Samui har tre huvudsakliga shoppingområden, dessa är Nathon, Chaweng och Lamai.

Siden
Legendarisk Thaisiden speglar den rika mångfalden hos den thailändska kulturen. I nordöstra Thailand bor thailändare av många olika etniska ursprung. Alla har de sina egna tekniker och olika stilar för vävning och färgning. Thailändare med ursprung från Laos (Tai Lao) bor i den södra delen av regionen och är kända för sina Mut Mee och Khit-siden, vanligen görs de till rörformiga kjolar eller Phasin.

Juveler & Smycken
Vissa delar av Thailand är välsignade med ett naturligt överflöd av rubiner, safirer, zirkon, onyx, jade och opal. Lokal skärning, design och skicklig tillverkning säkerställer en bra sortiment av högkvalitativa objekt i många olika prisklasser.

Skräddarsytt
Chaweng och Nathon Town är utmärkta ställen för att få kläder uppsydda av inhemska sömmerskor och skräddare på din beställning. Oavsett om du ger dem dina egna skisser eller tar med ett fotografi på den stil du vill ha, kan du vara säker på att få plagg av god kvalitet inom några dagar. Importerat linne, blandad ull och bomull är populära tyger att välja mellan, och den glänsande Thaisiden är svår att motstå.

Pärlor
Produktionen av odlade pärlor härmar den naturliga processen för att producera pärlor av garanterad god kvalitet. Gårdar för pärlodling finns huvudsakligen i södra Thailand, särskilt i provinserna Koh Samui, Ranong, Phang Nga, Phuket och Surathani.

Guld
Guld har primärt använts i tempel och palats, såsom gyllene Buddha-avbilder, smycken och kungliga insignier och dekorationer. Buddha-avbilder är dekorerade med bladguld och guld används för att förbättra moderna smycken.

Lackarbete, Silver, Dekorerat silver, Tenn
Lackarbete är ett gammal orientalisk konst, vilket innebär en upprepad process måla strukturell bambu eller trä med lack innan det handmålas med en genomarbetad design. I allmänhet görs föremålen i antingen guldfärg och svart eller gult och grönt på en röd-brun bakgrund.

Att smida silver är ett annat traditionellt hantverk från norr. Skålar, askar, cigarettetuier, vaser och bestick arbetas skickligt till fina mönster. Dekorerat silver är en besläktat typ av hantverk som har praktiserats i södra Thailand i hundratals år. Dekorerat silver eller khrueang Thom, är konsten att dekorera föremål med fint etsade mönster som är fyllda med en metallegering för att ge en jämn mönstrad yta i svart och guld. Konsten praktiseras vanligen i Nakhon Si Thammarat.

Sök plats
Karta Koh Samui
Rekommenderade Shopping

Chaweng Beach Rd.
Plats : Chaweng Center

Lamai Night Plaza
Plats : Lamai Beach Road
© 2017 Samui.se - Alla Rättigheter Förbehålles.
Reseinformation om Koh Samui
Web Sawadee Public Company Limited
888/124 Ploenchit Rd., Bangkok 10330, Thailand.