Click for Koh Samui, Thailand Forecast

Att göraNattliv

Samui och de omgivande öarna är kända världen över för sina månatliga mån-partyn, livliga pubar och klubbar samt livemusik som framträds av både nationella och internationella artister. Utbudet av nattklubbar varierar från en lounge i en bar till diskotek. Du kan inte förvänta Pattaya eller Bangkok här, men du kommer säkerligen inte sakna spänning, om det är vad du letar efter.

De öppna barerna lockar till lata samtal, vilka peppar upp för de stundande stora festerna som de flesta resenärerna här deltar i. The Jazz Junction vid Chaweng Beach Road är en idealisk plats att bara småprata och ta det lugnt på. Dess elegans förstärks av gudomliga cocktailar och sköna, jazziga, lugna låtar samt solskenets själ.
Familjeunderhållning

Samui har under de senaste åren utvecklats från ett paradis för backpackers till ett semestermål för alla. Utbudet av underhållning har också förändrats, från rena nattlivsställen till all slags roliga aktiviteter för hela familjen. Här får du en inblick i vilka aktiviteter som finns tillgängliga för såväl barn som föräldrar.
Hälsa & Fitness

För de mer aktiva resenärerna på Koh Samui finns en mängd olika fitness center, boxningsträning och andra möjligheter att hålla kroppen i form. Det finns också gott om span, massageinstitut och andra behandlingar för att föryngra kropp och själ.
Sport & Aktiviteter

Vattensporter såsom dykning, segling eller kitesurfing är naturligtvis de populäraste aktiviteterna på Samui. Även för de besökare som föredrar att stanna på land, finns det gott om andra aktiviteter att välja bland. Här finns tennis, golf och thaiboxning för de aktiva och aktiviteter som hela familjen kan njuta av tillsammans. Här finns massor att göra för att hålla sig i form och ha roligt.

Sök plats
Karta Koh Samui
Rekommenderade-Att göra

Reggae Pub
Typ : Nattliv
Plats : Chaweng

Samui Aquarium and Tiger Zoo
Typ : Familjeunderhållning
Plats : Hua Thanon

Ban Sabai
Typ : Hälsa & Skönhet
Plats : Big Buddha

Blue Stars Kayaking
Typ : Sports & Aktiviteter
Plats : Chaweng

Thai Phinyo Boxing
Typ : Sports
Plats : Lamai
© 2017 Samui.se - Alla Rättigheter Förbehålles.
Reseinformation om Koh Samui
Web Sawadee Public Company Limited
888/124 Ploenchit Rd., Bangkok 10330, Thailand.